Bayer féregtabletta. Féreg gyógyszerek - Férgek - - Olcsó féregtabletta emberben


Féregtabletták neve felnőtteknek

Termékeink - Felelős Állattartás Az ember érintett szervei kerekféreggel féreghajto Hatékony az orsóférgekre Toxocara canis, Toxascaris leoninakampósfejű férgekre Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninumés az ostorférgekre Trichuris vulpis.

Gyogyszer az emberi test minden parazitajahoz Ne használja a kiscicák 8 hetesnél fiatalabb vagy kisebb súlyú, mint 0,5 kg.

  • Skip to content A féregtabletták neve A hüllők, gyakran nevezik férgek a közös nyelvhasználat, a férgek parazitálják az emberi test és a különböző állatfajok.
  • Férgekkel a furunculosis tud
  • Pigmentáció és paraziták
  • A férgek kezelésének új módszere

Meghalnak e férgek Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység esetén. Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost!

Bayer féregtabletta

Alkalmanként egyszeri kezelés elegendő. Alkalmazás módja: szájon át. A fecskendővel az adapteren át szívja fel a testtömeg alapján szükséges mennyiséget.

Bayer féregtabletta

Drontal Plus ízesített féreghajtó tabletta 6db A szuszpenzió eleséghez keverve, vagy a mellékelt fecskendővel közvetlenül is beadható a szájba.

Koplaltatás vagy a táplálási szokások megváltoztatása bayer féreghajto adhatóMivel az orsóférgesség már korán intrauterin vagy galaktogén fertőződés jelentkezik, a kezelést Drontal Puppy szuszpenzióval 2 hetes kor körül kell kezdeni.

A kezeléseket 2 bayer féreghajto ajánlatos megismételni a Ez után havonta kell kezelni.

Bayer féregtabletta

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Felbontás után 25°C alatt tárolandó. Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Lejárati idő: 5 év.

Drontal Plus a csontalakú, ízesített féreghajtó tabletta I. A közvetlen csomagolás első felbontása után felhasználható: 12 hétig A pirantel és a piperazin féregellenes hatása csökkenhet, ha a két hatóanyagot egyszerre alkalmazzák. A kezelt állatokra vonatkozó különleges óvintézkedések A parazita rezisztencia bármely féregtelenítő hatóanyag-csoporttal szemben kialakulhat, ha túl gyakran használják.

Ezen állatgyógyászati termék ártalmatlansága nem igazolt 2 hétnél fiatalabb kölykök és 0,6 kg-nál kisebb testtömeg esetén.

Drontal Plus ízesített féreghajtó tabletta 6db Miért fontos kisállatoknál a féregtelenítés? Are you the owner of this page? Want to support this website?

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az állat környezetét Bayer féregtabletta takarítsuk és fertőtlenítsük, majd alaposan mossunk kezet. Kerüljükezen állatgyógyászati termék közvetlenül a bőrre vagy a szembe kerüljön. Véletlen ráfröccsenés bayer féreghajto a területet tiszta folyóvízzel le bayer féreghajto mosni.

  • Kassai Tini Mégis vannak őrült emberek, akik férgeket hívnak segítségül, hogy vonzóak legyenek - a Life.
  • Paraziták fáj a láb
  • Giardia behandling manniska
  • Féregfertőzés hogyan kell kezelni

A Drontal Puppy szuszpenzió 5-szörös túladagolását növendék kutyák és kölykök tünetmentesen elviseltek. Állatgyógyászati készítmények forgalmazására jogosultak forgalmazhatják. Kiszerelési egységek 50 ml, ml szuszpenzió polietilén palackban, polipropilén csavaros zárókupakkal és 5 ml-es adagoló fecskendővel.

Bayer féregtabletta

Előfordulhat, hogy nem minden Bayer féregtabletta kerül kereskedelmi forgalomba. Tel: 06 1Fax: 06 1 e-mail: animalhealth.

Bayer féregtabletta