Vízöntő paraziták


Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt.

vízöntő paraziták

Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.

Milyen helminták vannak a kats-ban A helmintikus invázió polipokat okoz Hogyan lehet kezelni a gyermek férgek kezelését.

Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt. A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.

vízöntő paraziták

Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön. Töltsd meg mindegyik kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el.

vízöntő paraziták

A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.

Az ivermektin a makrociklikus laktonok csoportjába tartozó parazitaellenes szer, amelyet ben fedeztek fel, és óta használnak az állatgyógyászatban. Fonálférgek és külső paraziták rühatkák, tetvek, bagócsok ellen is kimagasló hatékonyságú, ún. Egy ideje már az emberek gyógyítása során is használják Kiváló parazitaellenes hatása és ártalmatlansága miatt a hatóanyagot a humángyógyászatban is engedélyezték számos féregfertőzés, elsősorban a szemférgesség onchocercasis megelőzésére és terápiájára.

Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Vízöntő paraziták körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva.

Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék vízöntő paraziták körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.

Ahogy a fény egyre áramlik, érezd, Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.

vízöntő paraziták

A Fény győzelme!