Paraziták videó


paraziták videó lehet e megemelkedett hőmérséklet férgekkel

Nem kell hosszan ecsetelni, mennyire káros a járvány ilyen tombolása mellett bármi, ami egy kicsit is megrendíti a bizalmat a vírus elleni védelem egyik legfontosabb eszközével, az arcmaszkkal szemben. Nyilván senki nem akar parazitákat az arcába, sőt.

paraziták videó galandféreg kezelési módszer

Nézzük először a videót, aztán lássuk, hogy mi is lehet ez a kis ficánkoló valami — annyit előre elárulunk, hogy nem féreg, nem paraziták videó, hanem minden bizonnyal egy ártalmatlan, apró szövetszál. A jelenség nem új, Németországban már korábban megjelentek a hasonló videók, így az Urban Legends rá is talált a megoldásra. Az oldal a dpa hírügynökséget idézve írja, hogy a videókban látható sötét szálak valószínűleg a gyártás során például a gyárban dolgozók munkaruhájárólvagy a kicsomagolás után kerülhettek a maszkra.

paraziták videó parazita poén

A lényeg viszont, hogy sem nem férgek, sem nem mérgezett nanotechnológiai rostok, hanem ártalmatlan anyagok, például szövetszálak.

Mozogni pedig a hőváltozás vagy statikus elektromosság hatására kezdenek.

paraziták videó miért jelennek meg férgek

A hírügynökségnek nyilatkozó biológus magyarázóvideót is készített a szálakról, ahol ugyan nem maszkot, hanem hasonló vádakkal illetett PCR-pálcát vizsgál, de a lényeg ugyanaz. Ezek a szálak ártalmatlanok, naponta több hasonlót lélegzünk be tudtunkon kívül, immunrendszerünk megbirkózik velük. Ajánlott videó.

paraziták videó gyógyszer bacterfort paraziták árából